Olbia, iki örnek öğrenci için okuldan erken ayrılıp işe gidiyor

Felaket

Member
12 Mayıs 2024 09:47

Amsicora Enstitüsü'nün baş öğretmeni tarafından Facebook'ta anlatılan hikaye, sezonluk sözleşmeli iki reşit olmayan çocuğu içeriyor. İstek Kabul edildi

Olbia, örnek öğrenciler okulu erken bitirmeyi istiyor:

Tgcom24
Olbialı öğrencilerin müdüre talebi

Facebook'ta Gianluca Corda, “İki dördüncü sınıf öğrencisi kapımı çalıyor (ya da daha doğrusu geçiyor)” diyor. – 'Müdür, size yarından itibaren okula gelip maaş kazanmak için bir ay erken çalışmaya başlayıp başlayamayacağımızı sormak istiyoruz. Bu sezon biraz daha sözleşmeyi göndereceğiz.”

“Ben (önyargılıyım): 'Şaka mı yapıyorsun? Peki ya devamsızlıklar ve değerlendirme?' Onlar: 'Bu yıl çok az gün izinimiz var ve hepimiz kontrolleri olumlu tamamladık'. Ben (hala önyargılıyım): 'Bekle, bekle, kayıtlara bakalım ve öğretmenlere soralım'”.

Şöyle devam ediyor okul müdürü, “Bakıyorum ve soruyorum. Üç, dört günlük bir yokluk, mükemmel ortalama notlar. Ben: 'Tebrikler arkadaşlar, sezona sakin bir şekilde başlıyoruz'. Ve çoğu zaman olduğu gibi beni şaşırtıyorlar. Biz yetişkinlerin başına geldiği gibi. genellikle önyargılı olanlardır”.

“Aferin arkadaşlar, iyi sezonlar. Eylül'de görüşürüz. Sonuçta biz de bizim zamanımızda kaç kez okul yılını Mayıs ortasında bitirdik. Ama 'bizim zamanımızda her şey farklıydı' söylemi Daha iyi' ifadesi çoğu zaman gerçeği gözden kaçırmamıza neden oluyor, öğrettikleriniz için teşekkür ederiz!”, sonuç.

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

8xmille ile dayanışmanın sınırı yok

CEI

Yurt dışında bile binlerce insana umut ve gelecek aşılamak için bir imza yeterlidir. Örneğin, onlarca yıldır süren iç savaşın ve 2004'teki yıkıcı tsunaminin acı çektiği ve eğitime erişim projesinin finanse edildiği Sri Lanka'da

Daha fazlasını bul

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

CEI

Yurt dışında bile binlerce insana umut ve gelecek aşılamak için bir imza yeterlidir. Örneğin, onlarca yıldır süren iç savaşın ve 2004'teki yıkıcı tsunaminin acı çektiği ve eğitime erişim projesinin finanse edildiği Sri Lanka'da

Daha fazlasını bul

İlgili