Bursa Büyükşehir Belediyespor’un Avrupa amacı

Beykozlu

New member
Voleybol Efeler Ligi gruplarından Bursa Büyükşehir Belediyespor, yeni dönemde üst sıralara oynayarak hem başarılı bir devir geçirmeyi tıpkı vakitte Avrupa kupalarına katılabilmeyi hedefliyor.

Bursa Büyükşehir Belediyespor, 2022-2023 dönemi hazırlıklarına TVF Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda yaptığı çalışmalarla devam ediyor.

Dönem öncesinde hazırlık turnuvalarına da katılan Bursa temsilcisi, takımına kattığı yeni oyuncularla başarılı bir devir geçiriyor.

ŞENSOY: “DAHA UYGUNU niye OLMASIN”

Başantrenör Cemal Bora Şensoy, oynadıkları hazırlık müsabakalarının düzgün geçtiğini söylemiş oldu.

Hazırlıklarda son etaba gelindiğini ve gelecek hafta Türkiye Kupası maçlarının başlayacağını belirten Şensoy, “İlk resmi karşılaşmaları oynayacağız. Orayı epey önemsiyoruz. Burada alacağımız galibiyetlerle bir üst çeşide çıkmak istiyoruz.” dedi.

Şensoy, fazlaca bedelli oyunculardan kurulan kıymetli bir takım olduklarını vurguladı.

Amaçlarına adım adım ilerlemek istediklerini lisana getiren Şensoy, “Geçen seniçin daha fazlasını hedefliyoruz. Öncelikli amacımız Türkiye Kupası ve Avrupa’ya gidebilmek olacak. Oynaya oynaya daha düzgün bir voleybol izlettirmek istiyoruz bizi sevenlere. Orada bir üst tipe kalmak istiyoruz. Ligde de epey bedelli gruplar, oyuncular var. Daha yeterlisi niye olmasın?” lisana konuştu.

“BATUR AMACIMIZ YÜKSEKLERDE”

Bursa Büyükşehir Belediyespor’un grup kaptanlarından Emre Batur, grup olarak yeterli bir hava yakaladıklarını anlattı.

Takımda ulusal kadro forması giyen oyuncuların da bulunduğunu aktaran Batur, şu biçimde konuştu:

“Türkiye Kupası’nda hoş bir ivme yakalayıp, bunu sürdürmek istiyoruz. Eksiklerimiz vardı. Onlar da geldi ve hoş bir hava yakaladık. Hoş çalışıyoruz. Yeni bir dönem, yeni bir heyecan. Hoş olacağını düşünüyorum. Gaye olağan ki her vakit şampiyonluk. Elimizden gelenin en güzelini yapmaya çalışacağız. vakit içinde bunu da goreceğiz. Hoş bir voleybol izletmek istiyoruz. Onun için de güzel çalışıyoruz. Maksadımız yükseklerde.”