Conte, Meloni, Renzi ve Schlein için en yüksek notlar, 80 yaşındaki Tajani ve Salvini öğrencileri

Felaket

Member
Örneğin Elly Schlein'i ele alalım. Kendisini en azından öğrenimi sırasında utangaç biri olarak tanımladı ve bir üniversite anekdotuyla tamamladı: “Fakülte konseyine aday olmak zorunda kaldım ve utangaç olduğum için el ilanları dağıtırken verdiğim mücadeleyi hatırlıyorum: sonunda 71 oy aldım”. Görünüşe göre organizasyon da onun güçlü noktası değildi: “Berbat bir öğrenciydim”PD sekreteri şöyle diyor: “İyi iş çıkaran ancak son 48 saat içinde aşırı çalışma nedeniyle baskı hissettiğinde bunu uygulayanlardan biri. Buradaki paradoks şu ki, her ne kadar başarılı olsam da bir inek olarak görülüyordum.”. Bu, 2004 yılında İsviçre'de geleneksel klasik liseyle karşılaştırılabilecek bir kursta kazanılan lise diplomasındaki en yüksek notlardan başlayarak elde edilen mükemmel sonuçlarla da doğrulanmaktadır. Yol daha sonra Hukuk diplomasıyla devam etti. “Ceza uygula”ayrıca bu durumda tam notla 110 üstün başarı derecesiyle.