Dünyayı dolaşan voleybolcumuzdan yeni transfer!

Beykozlu

New member
Türk voleybolunu milletlerarası alanda uzun müddettir temsil eden tecrübeli oyuncu Yeliz Başa, mesleğini Filipinler’de sürdürecek.

YENİ GRUBUYLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Filipinler Voleybol Ligi’nin son şampiyonu Creamline Cool Smashers ile kontrat imzalayan 35 yaşındaki oyuncu, yeni kadrosuyla idmanlara başladı.

Türkiye’de Beşiktaş, Halkbank ve Bodrumspor formaları giyen Yeliz, yurt haricinde 10 farklı ülkenin kadrolarında vazife aldı. Tecrübeli pasör çaprazı, Filipinler’in yanı sıra Güney Kore, Japonya, Çekya, Endonezya, Tayland, Vietnam, Arnavutluk, Porto Riko ve İtalya kadrolarının takımında da bulundu.

“ÜLKEMİ EN YETERLİ FORMDA TEMSİL EDECEĞİM”

Voleybol mesleğinde Türkiye dahil 11 farklı ülkede forma giyen ve birfazlaca ülkede şampiyonluk yaşayan Yeliz, yaptığı açıklamada, “11. ülkeye transfer oldum. Farklı ülkelerde, farklı kültürlerde voleybol oynamayı seviyorum. Yeni bir heyecan ve yeni şampiyonluklar için Filipinler’deyim. Bana güvenen başta kulüp liderime, yöneticilerime ve antrenörlerime epeyce teşekkür ederim. Ülkemi her zamanki üzere en yeterli biçimde temsil edeceğim.” sözlerini kullandı.