Fenerbahçe Opet’in yeni sponsoru aşikâr oldu

Beykozlu

New member
Fenerbahçe Kulübü ile Sanmar içinde Fenerbahçe Opet Bayan Voleybol Ekibi forma sırt sponsorluğu muahedesi gerçekleştirildi.

Ülker Stadı’nda yapılan merasime Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, yönetici Simla Türker Bayazıt, Sanmar Denizcilik İdare Şurası Lideri Ali Gürün ve lider vekili Cem Seven, Fenerbahçe Opet Bayan Voleybol Ekibi Menajeri Pelin Çelik ile sarı-lacivertli sportmenler Macris Carneiro ve Eda Fazilet Dündar katıldı.

Mutabakata bakılırsa, sarı-lacivertli voleybol ekibinin 2 yıl boyunca forma sırt sponsoru Sanmar oldu.

Burada açıklamada bulunan Burak Kızılhan, kelamlarına Gaziantep’e gerçekleştirilen hain roket saldırısını kınayarak başladı.

Fenerbahçe’nin Türkiye’de voleybolun lokomotifi olduğunu lisana getiren Kızılhan, “Ülkemizin 4 bir yanındaki bayanlara ilham olan Fenerbahçe’mize verilen bu dayanak epeyce pahalı. Bu yılın birinci kupasını bayan voleybol kadromuzla aldık. 100. yıla girdiğimiz yıl aldık. Bu kupanın fazlaca uğurlu olduğuna, bu sene kaldıracağımız kaç kupaların öncüsü olacağına inanıyorum. Dünkü hoş galibiyet için de ekibimizi tebrik ediyorum. Branş fark etmeksizin Fenerbahçe’nin derbi yükünü dün bir kere daha göstermiş olduk. Sanmar’ın dayanağıyla daha değerli muvaffakiyetler kazanacağımıza inanıyorum. İş birliğinin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” sözlerini kullandı.

Bayazıt: “Tüm kulvarlarda doruğa ulaşmayı hedefliyoruz”

Simla Türker Bayazıt ise mutabakatın bayan voleybol kadrolarının daha güçlenmesine imkan sağlayacağını belirtti.

Fenerbahçe ailesinde sponsorların büyük değer taşıdığını vurgulayan Bayazıt, “Sanmar’ı 2 dönem boyunca ülkemizin bayan voleybolunun lokomotifi olan Fenerbahçe Opet’in forma sırtında bakılırsaceksiniz. Türk spor tarihinin en büyük başarılarına imza atarak ekol haline gelen, dünyanın en büyük oyuncularının oynamak istediği gruba verdikleri takviye için teşekkür ediyorum. Gayret ettiği tüm kulvarlarda doruğa ulaşmayı hedefliyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Ali Gürün, Fenerbahçe’nin bayanlara verdiği kıymete dikkati çekerek, “Fenerbahçeli olmamı sağlayan kişi Cem Seven Bey’dir. 6 yaşında bir Fener bayrağıyla Fenerbahçeli oldum. Kendisi benden 3 yaş büyük. Sanmar olarak bayanlarımıza yaptığımız olumlu ayrımcılığın tesiri olarak amatör sporlara ve Fenerbahçe bayan voleyboluna sponsor olmaktan ayrıyeten keyif alıyoruz. Bunun öteki sponsorluklara örnek olması gerektiğine inanıyoruz.” halinde görüş belirtti.

Cem Seven de muahededen büyük memnuniyet duyduklarını aktararak, şunları kaydetti:

“Bu fırsatı bize veren sayın Ali Koç’a ve pahalı idareye teşekkür ediyoruz. Malumunuz mazisinde tarih yatan Fenerbahçe Kulübü tarihte biroldukca birincilere imza atmıştır. Bugün 95. yılını kutluyoruz bayan voleybol ekibinin. Türkiye tarihinde kurulan birinci voleybol grubu. Bu birincilerin kupalarla süslenmesi de kelam konusu. Fenerbahçe Bayan Voleybol Grubu’nun bir sponsoru birinci kere bir denizcilik firması oldu.”

Burada bulunmaktan duydukları memnuniyeti lisana getiren Pelin Çelik, “Sanmar ailesine verdikleri bu takviye için teşekkür ediyoruz. Ülkemiz ve kulübümüz için kıymetli bir dönemdeyiz. Üstün kupayla döneme başladık. Daha kaç kupalar kazanacağımıza inanıyoruz. Sanmar üzere sponsor takviyesi umarım daima yanımızda olur.” diye konuştu.

Kaptan Dündar: “Taraftarlarımızı her maçta yanımızda görmek istiyoruz”

“Sporun ve sportmenlerin sponsorlarla desteklenmesi fazlaca kıymetli.”
diyen Kaptan Eda Fazilet Dündar ise şunları aktardı:

“Sanmar ailesine 2 dönem boyunca yanımızda olacakları için teşekkür ediyoruz. Sponsorlar voleybolun gelişmesi ismine ehemmiyet kazanıyor. Sorumluluklarımızın farkındayız. Aldığımız her iletiyle gençlere ne kadar örnek olduğumuzu görüyor, gurur duyuyoruz. Cumhuriyetin 100. yılında sorumluluklarımızın farkındayız. Taraftarlarımızı her maçta yanımızda görmek istiyoruz. Sonunu âlâ getirmek istiyoruz.”

Eda Fazilet, Eczacıbaşı eşleşmesinin de epeyce hoş bir müsabakaya sahne olacağını lisana getirdi.

Macris Carneiro da şunları tabir etti:

“Şu an burada bulunmaktan memnunum. Geldiğim birinci andan itibaren bu kadar sıcak ve beğenilen karşıladıkları için kulübüme, taraftarlara teşekkür ediyorum. Muahede ötürüsıyla da teşekkür etmek istiyorum. Sponsorlumuzla bir arada gücümüze güç kattık, epey daha kuvvetliyüz. Kendilerine teşekkür ediyorum.”