Fox Business’a geri dönen Neil Cavuto, aşının hayatını kurtarmasına borçludur.

Bakec

Member
Bir aydan fazla bir süredir ağda görünmeyen kıdemli Fox Business sunucusu Neil Cavuto Pazartesi günü geri döndü ve izleyicilere yokluğunun onu bir hastaneye gönderen Covid-19 zatürreesi nedeniyle olduğunu söyledi. yoğun bakım ünitesinde “uzun süredir”

Pazartesi günü “Cavuto: Kıyıdan Kıyıya” adlı programında “Gerçekten dokun ve git” dedi. burada.”

Bay Cavuto, bu son enfeksiyonun geçen yıl aldığından “çok, çok daha ciddi” olduğunu söyledi.

Üç farklı programla her hafta yaklaşık 17 saat televizyona ev sahipliği yapan Bay Cavuto, Fox’un aşıyı en çok savunanları arasında yer aldı ve Pazartesi günü son hastalığıyla ilgili yanlış bilgileri ortadan kaldırmaya çalıştı.

“Hayır, buna aşı neden olmadı,” dedi uzun süreli hastalığı için. “Bu ‘çimenli tepe’ teorisi çok fazla gündeme geldi.”

“Çünkü kanserdim ve şu anda multipl sklerozum var,” diye devam etti Bay Cavuto, “Yüzde 3’e yakın savunmasızlar arasındayım. bir aşının tüm faydalarını sürdüremeyen nüfusun.

Bay Cavuto, izleyicilere Fox’un uzun süredir devam etmediğini açıklamadığını söyledi – bir Fox sözcüsüne göre, 10 Ocak’tan beri ağda değildi – çünkü ağ “isteklerimi yerine getiriyor, saygımdan mahremiyetim için.” Ancak, “Bu benim için uzun sürdü, bu yüzden benden bir açıklamayı hak ediyorsun” diye ekledi.

Ağ, Tucker Carlson ve Laura Ingraham da dahil olmak üzere bazı popüler sunucularının ve misafirlerinin yanlış bir şekilde aşıların tehlikeli olabileceğini öne sürmesinden sonra eleştirilere maruz kaldı. Onlarla karşılaştırıldığında, Bay Cavuto bir aykırıydı.

Geçen yılın sonlarında Covid’den kurtulduktan sonra, Bay Cavuto, deneyimini tartışmak için Fox programı “Media Buzz”a çıktı. Bay Cavuto, “Her türden insanı teşvik etmek istiyorum: Lütfen aşı olun” dedi.

Ağın bildirdiğine göre, 1980’lerde kanser, 1997’de multipl skleroz tanısı aldı ve 2016’da kalp ameliyatı geçirdi. Bay Cavuto, tıbbi geçmişi nedeniyle Fox ve diğer şirketlerdeki “birçok insan” gibi Covid’e “hassas” olduğunu söyledi.

“Eğer aşı olabilirseniz,” demeye devam etti, “ve başka birini düşünün ve bunun onlar için ne anlama gelebileceğini ve onların hayatta kalabilmelerini düşünün. Böyle bir şeyden, hepimiz daha iyi durumda olacağız.”