Fred Savage, Suistimal İddiaları Üzerine ‘Harika Yıllar’dan Kovuldu

Bakec

Member
Televizyon komedisi “The Wonder Years”ın eski çocuk yıldızı Fred Savage, “uygunsuz davranış” iddiaları üzerine dizinin yeniden başlatılmasının baş yapımcısı ve yönetmeni olarak görevden alındı. yeni dizinin arkasındaki stüdyo Cumartesi günü yaptığı açıklamada.

20th Television’dan yapılan açıklamada, “Son zamanlarda Fred Savage tarafından uygunsuz davranış iddialarından haberdar olduk ve politika gereği soruşturma başlatıldı” denildi. “Tamamlanmasının ardından, ‘Harika Yıllar’ın baş yapımcısı ve yönetmeni olarak işine son verilmesine karar verildi.”

Stüdyo, Cumartesi günü ek ayrıntılar sağlamadı veya takip eden soruları hemen yanıtlamadı. . Bay Savage’ın temsilcileri, yorum isteyen e-postalara hemen yanıt vermedi. Son tarih Cuma günü kovulma haberini verdi.

45 yaşındaki Bay Savage, orijinal “Harika Yıllar” 1988’de ABC’de gösterime girdiğinde bir çocuktu ve kariyerine banliyö, güneşli ortaokullu Kevin Arnold’u canlandırarak başladı. 1988’den 1968’e nostaljik bir bakış olan televizyon komedisi, o sırada büyük beğeni topladı ve Bay Savage’a iki Emmy Ödülü adaylığı getirdi. Gösteri 1993’e kadar yayınlandı.

Gösterinin yeni bir versiyonu 2021’de ABC’de yayınlandı, bu sefer Montgomery, Ala. 1960’larda, Don Cheadle anlatıcı olarak görev yapıyor.

Bay Savage, Ocak ayında The Hollywood Reporter’a gösteriyi yeniden başlatma konusunda çekinceleri olduğunu söyledi. Ama ona bir Siyah aileyi merkeze alma fikri sunulduğunda, o da gemideydi.

“Biraz kendimi aştım ve yeni bir hikaye anlattığımızı fark ettim” dedi.

Bay Savage, geçmişte görevi kötüye kullanma suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı.

2018’de, “Harika Yıllar”da Bay Savage’ın televizyondaki annesi Norma’yı oynayan Alley Mills, Yahoo’ya verdiği bir röportajda, gösteri için bir kostüm tasarımcısının 1993 yılında kendisine cinsel taciz davası açtığını söyledi. Daha sonra 16 yaşındaki Bay Savage ve daha sonra 20 yaşındaki ve dizide ağabeyi Wayne’i oynayan bir aktör olan Jason Hervey, aktörlerin sözlü ve fiziksel olarak onu taciz ettiğini iddia etti.

“Bu çok doğru değildi,” diyen Mills, davanın o yıl gösterinin iptal edilmesinde önemli bir faktör olduğunu da sözlerine ekledi. “Benim şifoniyerimdi ve eğer dinliyorsa üzülmem – muhtemelen bunu söylememeliyim ama deva yapmıyorum.” Los Angeles Times’ın haberine göre

Bay Savage ve Bay Hervey’in temsilcileri bu iddiaları yalanlamıştı.

Aynı yıl, Bay Savage, Fox televizyon dizisi “The Grinder”da bir kostüm tasarımcısı tarafından açılan davada düşmanca bir çalışma ortamı yaratmak ve sözlü tacizde bulunmakla da suçlandı. The Hollywood Reporter’a göre Bay Savage iddiaları reddetti ve dava daha sonra reddedildi.