İpek Soylu’dan veda sonucu

Beykozlu

New member
Ulusal tenisçi İpek Soylu, profesyonel tenis mesleğini noktalamaya karar verdiğini deklare etti.

Toplumsal medya hesabından açıklama yapan Soylu, 20 yıllık deneyimini yeni maksatlar için kullanacağını belirtti.

Bu müddette kendisini destekleyen herkese teşekkür eden Soylu, şu sözlere yer verdi:

“Tenis bana epey erken yaşta emek vermeyi, çaba etmeyi, davranışlarımın ve sonuçlarının sorumluluğunu almayı öğretti. Dünyanın her kıtasında bulunmamı, işimi en güzel düzeylerde, işinde en güzel olan beşerlerle bir ortada yapmamı, kusursuz beşerlerle bağ kurmamı sağladı. Fizikî ve mental bana en uygun hisleri yaşatırken kimi vakit içinderda da en sıkıntı hisleri hissettirdi. 20 sene boyunca oluşturduğum mesleğime dönüp baktığımda düzgün ki her saniyesinde var oldum, her saniyesinde ‘elimden geleni yaptım’ diyorum. Profesyonel tenis mesleğimi noktalarken 20 yıllık bu deneyimimi yeni gayeler ve yeni çalışmalar için kullanacak olmaktan dolayı epey memnunum. Başta kendim olmak üzere, aileme ve mesleğim boyunca takviyesini ve sevgisini eksik etmeyen herkese epeyce teşekkür ederim.”