Mannheim'da Bıçak Saldırısı: Sanık itiraf ediyor

Beykozlu

New member
Stuttgart/Mannheim. Sulaiman A., 31 Mayıs 2024'teki kanlı tapu hakkında sakin ve ayrıntılı olarak anlatıyor: İslam -Kritik Vatandaşlar Hareketi Pax Europa (BPE) üyelerine Mannheim'ın pazar meydanında bir bıçakla nasıl saldırdığını, çünkü nihayetinde Rouven Laur polis memurunu ölümcül bir şekilde yaraladı. “Bu korkunç eylemi nasıl işlediğimi söylüyorum,” diye açıkladı A.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

26 yaşındaki Afgan, Stuttgart Yüksek Bölge Mahkemesinin önünde sorunsuz bir şekilde siyah konuşmalarda giyindi. Diğer şeylerin yanı sıra cinayet ve cinayet teşebbüsüyle suçlanıyor. Anne ve Roueven Laur'un bir kız kardeşi, CO -Plaintifs olarak sadece birkaç metre uzaklıkta oturuyor. BPE'nin yönetim kurulu üyesi Michael Stürzenberger ve aynı zamanda CO -Plaintifs, sanık onu öldürme planını söylediği için mahkeme salonunda da duyuyor. A. Kendi ifadelerine göre, Stürzenberger onu ölümcül saldırısı için bir hedef olarak seçti.

Polis memurları, bıçak saldırısında ölümcül bir şekilde yaralanan polis memuru Roueven Laur için resmini giyiyorlar.

Polis memurları, bıçak saldırısında ölümcül bir şekilde yaralanan polis memuru Roueven Laur için resmini giyiyorlar.

Kaynak: UWE ANSPACH/DPA

Federal savcıya göre, 26 yaşındaki 31 Mayıs 2024'te Mannheim'daki saldırıda bıçakla altı kişiyi yaraladı: Stürzenberger ve 29 yaşındaki polis memuru da dahil olmak üzere BPE mitingine beş katılımcı. Yetkili, iki gün sonra ciddi yaralanmalarından öldü. Başka bir polis saldırganı vurdu.

Gazze Savaşı hayatını değiştirdi, sanık diyor

Federal savcı, sanığın terörist milis İslam Devleti'ne sempati duyduğunu varsayar. Sonuçta, sadece meşru değil, aynı zamanda sözde kâfirleri öldürme dini görevinin de ikna olmuştu. Sanıklar yakın zamanda Mansheim'ın yaklaşık 35 kilometre kuzeydoğusunda Hesse'deki Karısı ve Çocukları ile yaşamıştı.

Thomas Strobl (3. VR), Baden-Württemberg İçişleri Bakanı olay yerinde polis memurlarıyla konuşuyor.

Thomas Strobl (3. VR), Baden-Württemberg İçişleri Bakanı olay yerinde polis memurlarıyla konuşuyor.

Kaynak: UWE ANSPACH/DPA

Sulaiman A. ifadesinde Gazze Savaşı'na atıfta bulundu. “Bu Gazze savaşının başlangıcıyla hayatım değişti.” Telegram'daki birkaç kanala abone oldu, burada erkeklerin, kadınların ve çocukların öldürüldüğünü gördü. “Her gün ağladım.” Gazze Savaşı, 7 Ekim 2023'te İsrail'de 1.200 ölüm ve 250 civarında Massak Filistin teröristi tarafından tetiklendi. O zamandan beri İsrail, sağlık otoritesine göre, 50.000'den fazla insanın şimdiye kadar öldürüldüğü Gazze'de İslamcı Hamas ile savaşıyor. Bilgiler bağımsız olarak kontrol edilemez.

Sözde sohbet ortağı olarak daha fazlasını öğrendi

Sulaiman A., Telegram'a planlanan saldırı için onay aldı. Messenger hizmetinde bir sohbet ortağı, bir tür bilgin, Mujaheddin hakkında polis memurlarının öldürülmesinden bahsetti. Mücaheddin genellikle İslamcı grupların savaşçısı anlamına gelir.

İslam -Kritik Vatandaşlar Hareketi Pax Europa'dan (BPE) Michael Stürstenberger.

Kaynak: Picture Alliance / Zumapress.com

Sanık merak ediyordu. Ayrıca onunla Stürstenberger'in olası bir öldürülmesi hakkında konuştu. Ona ikamet izni olsa bile bir suç işleyip getiremeyeceğini sordu. “Bunu yapabileceğimi doğruladı.” Kısa bir süre sonra A. diyor ki: “Stürzenberger'i öldürmeye kararlıydım. Ne yazık ki.” Suçtan yaklaşık üç hafta önce, çevrimiçi pazar Aliexpress'ten suç bıçağını emretti. Süleyman A .. Suç planı hakkında kimseyle konuştu.

Sanıklar Mağazalar Propaganda Videoları

Telegram'da A.'nin terörist milisler tarafından büyülendiğini de gösteriyor. İslam Devleti hakkında bilgi veriyor, propaganda videolarını dövüş ile depolıyor. A. İD'in Tanrı'nın yasalarını uyguladığını övüyor. A. Hakim tarafından sorulduğunda laik yasalar üzerinde bunu teyit eder.

Çiçekler ve mumlar, öldürülen polisleri anmak için Mannheim'daki pazarda.

Kaynak: BeHaberler Weißbrod/DPA

Tekrar tekrar sorular cevapsız kalıyor. Hakim son yıllarda dindarlığının nasıl değiştiğini anlamaya çalışır. Bir komşunun ifadesine göre, bir noktada artık asansörde onunla gitmek istemediğini söylüyor. A. asansörün çok küçük olduğunu, bunun onun için rahatsız olduğunu söylüyor.

A. şehitlik ölmek istiyor mu?

Hakim A.'nin şehit ölümünü ölmek isteyip istemediğini bilmek istiyor? 31 Mayıs'ta öldürülmeyi planlamadığını söylüyor. Başkan Yargıç, A. ile yüzleşir, diğer şeylerin yanı sıra, A'dan gelmesi gereken çevrimiçi bir yorumla “Umarım Tanrı bizi bir şehit yapar.” A. Ya karşılık gelen ifadelerin ondan gelmediğini hatırlayamaz ya da söyler.

Mannheim'daki pazar meydanına bıçak saldırısında öldürülen 29 yaşındaki polis memurunun annesi Petra Laur, mahkeme salonundaki saldırı için devlet koruma prosedürünün başlangıcında oturuyor.

Mannheim'daki pazar meydanına bıçak saldırısında öldürülen 29 yaşındaki polis memurunun annesi Petra Laur, mahkeme salonundaki saldırı için devlet koruma prosedürünün başlangıcında oturuyor.

Kaynak: Marijan Murat/DPA

Sadece Stürzenberger'i öldürme planına sahipti, diyor .. bundan sonra kaçmak istedi. Nihayetinde neden altı kişiyi yaraladığını açıklayamıyor. “Bu günü hatırlayamıyorum.”

Sanık duygusal

Afgan, bıçak saldırısının kendisi hakkında ayrıntılı olarak ifade edildi. Başlangıçta pazarda Stürzenberger'e nasıl saldırdığını anlatıyor. Bundan sonra daha fazla BPE üyesini ve polis memuru Roueven Laur'u yaraladı. “Polisi gördüm. Aniden bunun arkasındaydım,” dedi Sulaiman A. “Sonra aniden düşündüm: Birisi bugün ölmek zorunda. Sonra iki kez sokuyorum.”

Suçun kendisi hakkındaki açıklama sırasında, sanık duygusal olarak. Sert nefes almaya başlar, başını indirir ve alnını ovalar. Sulaiman A. ömür boyu hapis cezasını tehdit ediyor.

RND/DPA