VakıfBank yeni dönemde tüm kupalara göz koydu

Beykozlu

New member
VakıfBank Bayan Voleybol Grubu, yeni dönem öncesi kazanılabilecek tüm kupalara göz koydu.

AA muhabirine açıklamada bulunan VakıfBank Spor Kulübü Lideri Abdi Serdar Üstünsalih, “Geride kalan dönem için beş kupa amacımız vardı. Şükürler olsun beş kupa maksadını arkadaşlarımız muvaffakiyetle tamamladı. Bu dönem için de kendilerinden kelam aldım. İnşallah yeni dönemde da bütün kupaların en büyük favorisiyiz. Yeni dönemde bütün voleybol topluluğuna muvaffakiyetler diliyorum. En büyük başarıyı da kendi ekibime diliyorum.” dedi.

Yeni bir ekip kurduklarını söyleyen Üstünsalih, “Takımda ufak da olsa değişiklikler yaptık. Ortamıza yeni oyuncular katıldı. Ayrılan oyuncularımız oldu. Ayrılan oyuncularımızla çok duygusal bir biçimde ve hoş bir irtibatla vedalaştık. Katılan arkadaşlarımız da dünya yıldızları. Onlarla bir arada yeni şampiyonluklar elde etmeyi bekliyorum. Bundan hiç kuşkum yok.” sözlerini kullandı.

Etkin voleybol mesleğini noktalayan kadronun eski kaptanı Melis Gürkaynak ile ilgili konuşan Üstünsalih, “Kaptanımız Melis bu dönem ortamızda yok ancak bu mühlet ortasında elde ettiği deneyimleri kadromuza aktaracak. bir daha bizimle bir arada devam edecek. Onun da 8 numaralı formasını salonumuza astık. Bu geleneği devam ettireceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

– Özbay: “Yeni dönemde bizi epeyce hoş şeyler bekliyor”

Bu dönem yeni bir yarışa başlayacaklarını lisana getiren VakıfBank’ın deneyimli isimlerinden Cansu Özbay, ahenk süreci yaşayabileceklerini aktardı.

“Yeni dönemde bizi epey hoş şeyler bekliyor.” diyen Özbay, kelamlarını şu biçimde sürdürdü:

Yeni bir grubuz. Ortamıza yeni arkadaşlarımız katıldı. Evvel bir ahenk süreci yaşanacağının doğal ki farkındayız. Günden güne daha yeterli olacağımıza inanıyorum. Birinci maçımız Fenerbahçe’yle. O maç bizim için fazlaca değerli. bu biçimde maçlar bizi daha epeyce motive ediyor ancak yeni bir grubuz. Birinci antrenmanımızı yeni yaptık. Birinci gayemiz bu maçı kazanabilmek. sonrasındasındasında önümüzdeki maçlarda elimizden gelenin en güzelini yapıp, en yeterli performansımızı ortaya koyacağız. Bizim için yepisyeni bir yarış olacak.

Yeni transferlerle ilgili konuşan Cansu, “Hepsi dünyanın en düzgün oyuncularından. Onlarla oynamak hayli keyifli olacak.” biçiminde konuştu.

Yeni transferlerden Nijerya asıllı İtalyan oyuncu Paola Egonu ise “Burada olduğum için hakikaten memnunum. Çok âlâ karşılandım. Yeni bir maceraya başlayacağım için fazlaca memnunum. Kulübün tüm amaçlarını gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız. VakıfBank’a karşı oynamak fazlaca keyifliydi. Artık VakıfBank’ta oynuyor olmak da benim için fazlaca keyifli olacak.” diye konuştu.