Fiyat çekici: O2'de 1 euro depozito karşılığında Google Pixel 8 Pro ve Pixel Watch 2 LTE

Adanali

Member
Google paketiyle O2 bir sonraki anlaşmasını hemen alıyor. Paket, yalnızca 1 euro peşinatla Google Pixel 8 Pro ve Pixel Watch 2 LTE'yi içeriyor.




Google Pixel 8 Pro, özellikle çekimleri akıllıca birleştirmek de dahil olmak üzere çeşitli görevleri destekleyen Gemini Nano adlı güçlü yapay zeka modeliyle diğer akıllı telefonlardan öne çıkıyor. Ayrıca, neredeyse her durumda etkileyici çekimler yapılmasını sağlayan, beş kat optik yakınlaştırmalı modern bir üçlü kameraya sahiptir. Buna, Google'ın önümüzdeki 7 yıl boyunca yazılım güncellemeleri sağlama vaadi de ekleniyor.





Gerçek tasarruf potansiyeli





Yalnızca 1 euro tutarındaki depozitoyla ve hiçbir bağlantı ücreti olmadan hem Google Pixel 8 Pro'ya hem de Pixel Watch 2 LTE'ye sahip oluyorsunuz. Her yıl 5 GB artan 25 GB veri hacmiyle O2 Mobile M 25 GB+ tarifesi mükemmel bir eklenti. 36 aylık sözleşme süresi için aylık temel ücret 39,99 Euro'dur.




İdealo karşılaştırma portalında iki cihazın güncel satın alma fiyatlarını toplarsanız toplam fiyat 1.114 euro oluyor. 25 GB+ O2 Mobile M tarifesinin donanımsız fiyatı 29,99 euro, bu da 36 ay vade için 1079,64 euroya denk geliyor.




Buna karşılık, O2'nin Google paketiyle 36 ay boyunca 1.439,64 Euro ödersiniz. Tarifenin temel ücreti olan 1079,64 euroyu çıkarırsanız sadece 360 euroya akıllı telefon ve akıllı saat sahibi oluyorsunuz. Teklifle ilgili tüm ayrıntılar aşağıda özetlenmiştir.




Google paketi ve O2 Mobile M 25 GB+:




  • o2 Mobil M
  • Dönem başına 25 GB + 5 GB
  • Google Piksel 8 Pro
  • Piksel İzle 2 LTE
  • 1 euro depozito
  • 0 euro bağlantı fiyatı
  • 36 ay vade için 39,99 euro
  • teklif etmek


Sizinle birlikte büyüyen bir tarife





Tarifenin veri hacmi, sözleşme süresinin her yılıyla birlikte artar. Bu, O2 Mobile M'nin yılda 25 GB+ ile büyüdüğü ve her ay mevcut veri miktarının, maliyetler daha fazla artmadan arttığı anlamına gelir. Ayrıca aylık temel ücrete Allnet sabit ücreti ve tüm Almanya ağları için SMS sabit ücreti de dahildir.
 
Üst